Spalvingojo rudens įkvėpta lopšelio-darželio „Bitutė“ bendruomenė pasinėrė į kūrybą ir papuošė įstaigos pievelę prie įėjimo išmoningai, žaismingai dekoruotais moliūgais.

Antrus metus iš eilės, spalio mėnesį įstaigoje organizuojama kūrybinė paroda „Moliūgų pievelė“. Šiais metais ją papuošė net 62 išradingai dekoruoti moliūgai. Jau antra savaitė, kai pievelė prie įėjimo priverčia stabtelėti bei pasigėrėti į darželį atvykstančius ir iš jo keliaujančius vaikus, tėvelius, darbuotojus ar svečius. Čia rasite įvairiausio dydžio, formų, atspalvių moliūgų pavirtusių į tamsoje šviečiantį ežiuką, linksmą varlę, siaubūną šikšnosparnį ar žavingą boružėlę. Rudeniškai pasipuošusius moliūgus saugo pareiginga pievelės baidyklė, o lapus nuo tako šluoja mokytojų dekoruota šluota.

Spalio 18-19 dienomis įstaigos bendruomenė balsavo už labiausiai patikusius moliūgus. 10 nugalėtojų atstovauja įstaigą Jonavos viešosios bibliotekos organizuojamame tradiciniame kūrybiškumo konkurse „Moliūgų terasa“. Smagu rudenišką nuotaiką kurti drauge.

Dėkojame už įamžintas rudeniškas akimirkas fotografui Mindaugui Pereckui ir FotoParkas

Direktorė Violeta Skodienė

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Erika Orlauskienė

Moliūgai – parodos nugalėtojai: