Šiandieną Jonavos vaikų lopšelį-darželį „Bitutė“ aplankė  svečiai iš Visagino vaikų lopšelių-darželių „Auksinis raktelis“ ir „Auksinis gaidelis“. Kolegių atvykimo tikslas – pasisemti naujų idėjų įrengiant ir atnaujinant edukacines erdves savo įstaigose. Svečiai pasirinko aplankyti mūsų įstaigą dėl to, kad šiais metais mus lydėjo sėkmė nacionaliniame Mokyklų edukacinių erdvių konkurse 2022.

Pedagogai apžiūrėjo lopšelio-darželio „Bitutė“ vidaus ir lauko erdves, daug klausė, domėjosi apie šių erdvių ir priemonių panaudojimo galimybes. Liko sužavėti netradicinių erdvių bei įvairių inovatyvių priemonių panaudojimo galimybėmis įstaigoje. Svečiai atkreipė dėmesį į puikiai suplanuotas, mobilias žaidimui, judėjimui ir poilsiui skirtas vidaus erdves, žavėjosi išmoningu kitų patalpų ir lauko erdvių panaudojimu vaikų ugdymui(si).

Visagino lopšelio-darželio „Auksinis raktelis“ direktorė Elena Čekienė dėkojo už suteiktą galimybę pasisemti patirties ir su Jonavos vaikų lopšelio-darželio „Bitutė“ direktore Violeta Skodiene pasirašė bendradarbiavimo sutartį.