Kovo 17 d.  Kretingos M. Valančiaus viešojoje bibliotekoje vyko Tarptautinė mokslinė-praktinė konferencija „Kalbos sutrikimų prevencija ir holistinė pagalba ikimokyklinio amžiaus vaikui“.

Konferencijoje dalyvavo mūsų įstaigos mokytoja Asta Babilienė, kuri išklausė projekto ,,Vaiko kelias į gražią kalbą. Laimingas vaikas” koordinatorių ir partnerių iš Lietuvos, Latvijos ir Ispanijos pranešimus, susipažino su stendiniais pranešimais ir projekto metu sukurtais aplankais bei metodinėmis priemonėmis. Taip pat pristatė projekto aplanką ir stendinį pranešimą ,,STEAM projektas ,,Gražiausias lietuviškas žodis”.

Projekto iniciatorei direktorei Violetai Skodienei, koordinatorei direktoriaus pavaduotojai ugdymui Erikai Orlauskienei, projekto organizatorėms ikimokyklinio ugdymo mokytojoms Astai Babilienei ir Audronei Kalinauskienei už nuoširdų ir kūrybišką bendradarbiavimą, už vykdomą projektą ir prevenciją įstaigoje, už projektinės veiklos sklaidą mieste, respublikoje, užsienyje, dalijimąsi gerąja darbo patirtimi įteiktos konferencijos organizatorių padėkos. 

Informaciją parengė mokytoja Asta Babilienė